Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Aceasta reteta cu carne de vita mai are ca ingrediente ciuperci, ceapa, vin alb, lapte si smantana.
Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Pentru a prepara aceas papricas se taie carnea in felii mici, apoi se prajeste cateva minute in ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic. Dupa ce a scazut apa, se adauga sare, piper si ceapa tocata marunt. Se caleste totul 2-3 minute, apoi se adauga ardeiul taiat subtire. Se amesteca , apoi se adauga ciupercile taiate si putina apa. Cand carnea si ciupercile s-au fiert, se adauga vinul si smantana, amestecata cu faina si lapte. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, apoi se adauga patrunjelul.
Papricasul se serveste cald, cu garnitura de cus-cus si castraveti acri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii