Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Aceasta reteta cu carne de vita mai are ca ingrediente ciuperci, ceapa, vin alb, lapte si smantana.
Papricasul de vita cu ciuperci este o mancare gustoasa si foarte hranitoare. Pentru a prepara aceas papricas se taie carnea in felii mici, apoi se prajeste cateva minute in ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert, la foc mic. Dupa ce a scazut apa, se adauga sare, piper si ceapa tocata marunt. Se caleste totul 2-3 minute, apoi se adauga ardeiul taiat subtire. Se amesteca , apoi se adauga ciupercile taiate si putina apa. Cand carnea si ciupercile s-au fiert, se adauga vinul si smantana, amestecata cu faina si lapte. Se lasa sa mai dea in cateva clocote, apoi se adauga patrunjelul.
Papricasul se serveste cald, cu garnitura de cus-cus si castraveti acri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii