Papricas din carne cu boia

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune ust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr. carne
  • 2 buc. cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • boia sau pasta de ardei
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci