Paprikas de pui

Paprikas de pui se serveste cu sau fara smantana. Noua ne place cu paste. Pentru aceasta tocanita de pui se prajeste puiul taiat bucati in ulei, pana e rumenit.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Paprikas de pui

Ingrediente

  • 1 pui
  • curatat si taiat
  • 2 cepe
  • taiate felii
  • 2 catei de usturoi
  • taiati
  • 2 linguri paprika (boia de ardei dulce)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 cani de apa
  • Optional: un cartof
  • un morcov
  • boia de ardei iute
  • smantana pentru servit

Mod de preparare

Pentru aceasta tocanita de pui se prajeste puiul taiat bucati in ulei, pana e rumenit. Se scoate din tigaie/oala si se adauga ceapa. Cand s-a rumenit se adauga si usturoiul, iar dupa un minut paprika si paste de tomate. Se adauga puiul rumenit. Nu arunca lichidul care a curs din el, ci adauga-l in oala. Se toarna apa si se lasa la foc mic cam o ora sau pana puiul e facut.


Paprikas de pui se serveste cu sau fara smantana. Noua ne place cu paste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc