Paprikas de pui cu cartofi intregi este o mancare consistenta traditionala cu carne. Intai se curata pulpele de pui si se rumenesc putin un ulei.
Paprikas de pui cu cartofi intregi este o mancare consistenta traditionala cu carne.
Intai se curata pulpele de pui si se rumenesc putin un ulei. Se pun deoparte si se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga usturoiul taiat si se mai caleste un minut. Se adauga paprika,pasta de tomate,sarea si piperul. Se adauga cartofii curatati,dar lasati intregi. Se adauga pulpele si se acopera cu apa.
Se inchide kukta si se tine cam 45 de minute dupa ce incepe sa fiarba. Se ia tocanita de pui de pe foc si se mai lasa 15 inainte de a ridica si capacul.
Paprikas de pui si cartofi intregi se serveste cald, cu muraturi sau salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiSpalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si cateva...
Ardei bulgaresti cu telina in otetSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii