Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea s
Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea se pune ceapa, ardeiul si rosile taiate cubulete si se pune apa peste ele cat sa le acopere si condimente dupa gust. Dupa ce s-au fiert macaroanele, se storc de apa, se clatesc putin cu apa rece si se lasa la scurs. Cand puiul este gata si a lasat putin sos, sosul acela cu pui cu tot se rastoarna peste macaroane, se pune borcanul de ALFREDO si se amesteca bine impreuna, deasupra se taie marunt patrunjel verde.
Dupa preferinta se poate taia un ardei iute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteCa aperitiv, fel principal, de luat la pachet, fie rece, fie calda, puteti servi aceasta tarta...Prea buna, prea delicioasa!
Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarellaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii