Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea s
Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea se pune ceapa, ardeiul si rosile taiate cubulete si se pune apa peste ele cat sa le acopere si condimente dupa gust. Dupa ce s-au fiert macaroanele, se storc de apa, se clatesc putin cu apa rece si se lasa la scurs. Cand puiul este gata si a lasat putin sos, sosul acela cu pui cu tot se rastoarna peste macaroane, se pune borcanul de ALFREDO si se amesteca bine impreuna, deasupra se taie marunt patrunjel verde.
Dupa preferinta se poate taia un ardei iute.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaEi, acum vă aduc altă variantă a bucățelelor de porc. Mai pe gustul gurmanzilor.
Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orezDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii