Pasteta de vitel

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aluat: 300 g faina
  • 150 g margarina
  • un ou
  • o lingura de otet
  • sare; umplutura: 500 g carne tocata
  • o ceapa
  • 3 linguri bulion
  • un ou
  • o lingurita verdeata
  • citeva ciuperci
  • o lingura de pesmet

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de tort. Carnea tocata se amesteca cu ceapa rasa, bulionul, oul crud, verdeata, ciupercile feliate, prajite in prealabil, pesmetul. Se intinde peste foaia din tava. Deasupra se formeaza un grilaj din restul de aluat. Se coace la foc potrivit 45-50 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc