Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea. Se spala conopida, se des
Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea.
Se spala conopida, se desface in buchetele cat mai mici si se fierbe, adaugandu-se un praf de sare in apa. Morcovii si cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb. Fasolea se rupe in bucatele si se fierbe impreuna cu mazarea. Se spala ardeii, se curata si se taie in bucatele. Se incinge untul si se calesc ardeii. Se adauga mazarea, fasolea, buchetelele de conopida, cartofii si morcovii si la sfarsit boabele de porumb. Se tin cateva minute pe foc, amestecand cu grija. Se serveste pastrama cu garnitura de legume sote.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii