Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea. Se spala conopida, se des
Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea.
Se spala conopida, se desface in buchetele cat mai mici si se fierbe, adaugandu-se un praf de sare in apa. Morcovii si cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb. Fasolea se rupe in bucatele si se fierbe impreuna cu mazarea. Se spala ardeii, se curata si se taie in bucatele. Se incinge untul si se calesc ardeii. Se adauga mazarea, fasolea, buchetelele de conopida, cartofii si morcovii si la sfarsit boabele de porumb. Se tin cateva minute pe foc, amestecand cu grija. Se serveste pastrama cu garnitura de legume sote.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii