Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea. Se spala conopida, se des
Se taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea.
Se spala conopida, se desface in buchetele cat mai mici si se fierbe, adaugandu-se un praf de sare in apa. Morcovii si cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb. Fasolea se rupe in bucatele si se fierbe impreuna cu mazarea. Se spala ardeii, se curata si se taie in bucatele. Se incinge untul si se calesc ardeii. Se adauga mazarea, fasolea, buchetelele de conopida, cartofii si morcovii si la sfarsit boabele de porumb. Se tin cateva minute pe foc, amestecand cu grija. Se serveste pastrama cu garnitura de legume sote.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii