Pentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura. Mararul si patrunjelul verde se spala.
Pentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura. Mararul si patrunjelul verde se spala; jumatate se taie marunt, restul se taie mare. Tarhonul se spala, se taie mai mare si se opareste. Painea se taie felii, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Carnea se spala, se taie bucati, se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si painea. Oul se spala sub jet de apa rece. Carnea tocata se amesteca cu ou, jumatate din marar, patrunjel taiat marunt si sare. Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se formeaza perisoare care se rotunjesc si se trec prin restul de marar si patrunjel verde taiat marunt. Perisoarele obtinute se fierb in sosul brun cca 15 minute, la foc moderat. in timpul fierberii se mai adauga apa fiarta. 5 minute inainte de sfarsitul fierberii s toarna vinul si se presara tarhon, patrunjel si marar (se taie mai mare).
Perisoarele cu carne de vita si porc cu verdeata se serveste cald, cu iaurt deasupra.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezAzi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.
Oua umplute cu legume si cascaval Delaco
Comentarii
Adaugă comentariu