Se spala ficateii, se taie cubulete, si, impreuna cu ouale, se amesteca cu carnea tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi zdrobit si maghiran
Se spala ficateii, se taie cubulete, si, impreuna cu ouale, se amesteca cu carnea tocata. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi zdrobit si maghiran, si se adauga pesmet cat cuprinde. Se formeaza chiftelute care se dau prin pesmet. Se prajesc in ulei pe toate partile.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Mi-am dorit o ciorbita de cartofi din aceia buna . Pe la noi prin Ardeal chiar daca nu ai carne la masa -pui o felie...
Ciorba de cartofiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii