Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa.
Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa. Adaugati in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ramase, faina, potriviti de sare, puneti piper, patrunjel si marar tocat si omogenizati amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, caliti ceapa cu putin ulei, stingeti cu o cana ( ¼ l ) de apa si cand clocoteste din nou, puneti la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Lasati-le la foc mic 15 minute sa clocoteasca in vas acoperit . Frecati smantana cu faina, diluati cu putina apa rece si turnati peste sosul din vas. Lasati sa se ingroase potrivit sosul si puneti patrunjel si marar verde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineUn deliciu racoros de vara, fara coacere si care iti incanta papilele gustative, mai ales daca iubesti cheesecake-ul asa ca...
Desert cheesecake cu capsuni si caise
Comentarii