Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa.
Pentru perisoare cu sos de smantana cu ceapa si marar treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si painea muiata in apa si bine stoarsa. Adaugati in tocatura oul intreg sau 2 albusuri ramase, faina, potriviti de sare, puneti piper, patrunjel si marar tocat si omogenizati amestecul cu o lingura. Intr-o cratita, caliti ceapa cu putin ulei, stingeti cu o cana ( ¼ l ) de apa si cand clocoteste din nou, puneti la fiert perisoarele mici, rotunde, date cu putina faina. Lasati-le la foc mic 15 minute sa clocoteasca in vas acoperit . Frecati smantana cu faina, diluati cu putina apa rece si turnati peste sosul din vas. Lasati sa se ingroase potrivit sosul si puneti patrunjel si marar verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii