Perisoare de carne cu sfecla

Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura hrean
  • 1 sfecla
  • 1 lingura ulei
  • 2 l supa de legume
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si condimentele dupa plac. Se formeaza mici perisoare care se fierb in supa de legume, la foc mic. Se curata sfecla coapta si se taie cubulete. Se amesteca apoi cu chimenul si cu uleiu.


Perisoarele se servesc stropite cu smantana, amestecata cu hreanul si sfecla.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor Friptura de vita la cuptor Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori