Piept de curcan cu lamaie

Pieptul se pui se taie felii subtiri si se presar cu sare si piper alb. Se amesteca uleiul cu zeama si coaja de lamaie. Feliile de carne se ung cu ac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g fileuri piept de curcan
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita coaja de lamaie razuita
  • Sare
  • Piper alb macinat

Mod de preparare

Pieptul se pui se taie felii subtiri si se presar cu sare si piper alb. Se amesteca uleiul cu zeama si coaja de lamaie. Feliile de carne se ung cu acest ulei si se prajesc la gratar pana se rumenesc.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci