Piept de curcan cu nuci

Carnea se taie fasii de grosimea unui deget. Se pune ulei la incins si se prajeste carnea pana devine alba. Se adauga sare, usturoiul zdrobit si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 600 g piept de curcan dezosat
  • 100 g nuci (sau alune) tocate
  • 150 ml smantana
  • 2-3 catei usturoi
  • Ulei
  • Piper alb macinat
  • Sare

Mod de preparare

Carnea se taie fasii de grosimea unui deget. Se pune ulei la incins si se prajeste carnea pana devine alba. Se adauga sare, usturoiul zdrobit si nucile tocate. Se prajeste cateva minute, iar apoi se ia de pe foc, se adauga smantana si piperul si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie carnea.
Alte retete cu pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc