Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubul
Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubulete in 100 ml de vin (poti folosi mere sau gutui) si lasa-le la inabusit putin timp, dupa care amesteca cu mixerul.
Poate fi servit felii alaturi de piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Zacusca
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii