Piept de curcan cu sos de pere

Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan file
  • 1 lingura ulei
  • 50 g piept de vita (afumat
  • feliat)
  • 500 g pere
  • 100 ml vin alb
  • zahar
  • scortisoara
  • cuisoare

Mod de preparare

Sareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos, fierbe fructele taiate cubulete in 100 ml de vin (poti folosi mere sau gutui) si lasa-le la inabusit putin timp, dupa care amesteca cu mixerul.
Poate fi servit felii alaturi de piure de cartofi.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Zacusca

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori