Se feliaza pieptul de curcan si se lasa sa stea 2 ore intr-o saramura din lapte si usturoi. Se bat ouale. Se ia un vas iena si se unge cu margarina.
Se feliaza pieptul de curcan si se lasa sa stea 2 ore intr-o saramura din lapte si usturoi. Se bat ouale. Se ia un vas iena si se unge cu margarina.
Feliile de carne scoase din saramura se dau prin faina, oua si cascaval razuit si se asaza in vasul iena. Ouale batute se amesteca cu cascavalul ramas si se toarna peste carne. Se improsca cu smantana si se baga la cuptor. Se prajeste la foc mediu, pana cand se rumeneste bine suprafata.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAzi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)
Friganele
Comentarii