Se feliaza pieptul de curcan si se lasa sa stea 2 ore intr-o saramura din lapte si usturoi. Se bat ouale. Se ia un vas iena si se unge cu margarina.
Se feliaza pieptul de curcan si se lasa sa stea 2 ore intr-o saramura din lapte si usturoi. Se bat ouale. Se ia un vas iena si se unge cu margarina.
Feliile de carne scoase din saramura se dau prin faina, oua si cascaval razuit si se asaza in vasul iena. Ouale batute se amesteca cu cascavalul ramas si se toarna peste carne. Se improsca cu smantana si se baga la cuptor. Se prajeste la foc mediu, pana cand se rumeneste bine suprafata.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii