Piept de curcan umplut

Pentru a prepara aceasta reteta de piept de curcan umpplut, sunt necesare urmatoarele ingrediente: piept de curcan, loboda, ou, pesmet, cascaval, ulei, mustar, vin alb.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 5 legaturi loboda
  • 1 ou
  • o lingura pesmet
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri mustar
  • ulei
  • vin alb

Mod de preparare

Piept de curcan umplut se prepara astfel: mai intai se face umplutura din loboda fiarta si tocata, care se amesteca cu oul batut, pesmetul si cascavalul ras. Pieptul de curcan se prepara ca pentru snitel, apoi se pune un strat de mustar, cascaval ras si loboda. Se ruleaza, se leaga fiecare bucata si se pune la cuptor cu putin ulei si vin alb.


Poate fi servit cu patrunjel.

Alte retete recomandate:

Snitel de curcan

Piept de curcan cu sos de rosii

Rulada de curcan cu prune si cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc