Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi.
Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care puneti umplutura. La ½ kg de carne tocata, adaugati o lingura plina cu pesmet, o ceapa tocata fin si inabusita in grasime, o lingura de vin, sare, piper, verdeata tocata si un ou crud. Omogenizati amestecul, umpleti pieptul si coaseti cu ata de bumbac alb. Ungeti friptura cu putina grasime, puneti-o intr-o tava cu citeva bucatele de slanina, in restul de ceapa taiata in felii. Acoperiti cratita si dati-o la cuptor cu foc potrivit. Cand s-a rumenit, adaugati apa calda sau zeama de carne (atit cit sa acopere carnea pana la jumatate). Lasati sa fiarba inabusit cam 1,5 ore. Cand este gata, lasati friptura sa se raceasca, scoateti ata, apoi taiati in felii late. Serviti cu sosul din tava, cu garnitura de macaroane sau cu piureu de legume.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaGatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente100% naturale. Asta e sloganul din ultima vreme in materie de gatit....
Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii