Pentru aceasta mancare aveti nevoie de piept de porc, condimente, ulei, usturoi, cimbru, rosii, vin alb, fasole verde, o lamaie.
Pieptul de porc cu sos de piper este gustos si hranitor. Pentru preparatea acestei retete cu carne de porc se cresteaza pipetul de porc, apoi se spala si se lasa la scurs. Separat, se curata usturoiul, se marunteste si se amesteca cu vinul dulce. uleiul, sarea si piperul. Se oparesc 2 rosii, se decojesc si se taie cubulete. Se adauga in sos. Dupa ce se condimenteaza totul, se adauga peste pieptul de porc. Se adauga frunze de cimbru si se introduce in cuptor la 220 grade. Se stropeste cu sosul din tava din cand in cand. Se opareste fasolea in apa cu sare, apoi se scoate si se lasa la racit. Se amesteca cu ulei si zeama de lamaie, se condimenteaza si se serveste cu pipetul de porc.
Pieptul de porc cu sos de piper se serveste cald, presarata cu cimbru.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii