Piept de pui a la Debreti

Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele punem bucatele de carnati. Bucatile

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui mari
  • 2 perechi de carnati de debretin
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita de amestec de mirodenii pentru friptura
  • 1 aqcatel de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele punem bucatele de carnati. Bucatile de carne umplute se freaca cu carne. Amestecam uleiul cu amestecul de condimente si cu usturoiul pisat, ungem bucatile de carne si le prajim pe jar de lemn, rotidu-le din cand in cand pana se prajesc.
Alte retete cu pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci