Piept de pui a la Debreti

Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele punem bucatele de carnati. Bucatile

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui mari
  • 2 perechi de carnati de debretin
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita de amestec de mirodenii pentru friptura
  • 1 aqcatel de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Dezosam pieptul de pui, indepartam pielea, iar aceste bucati de carne le intepam de-a lungul pe tepuse. Intre ele punem bucatele de carnati. Bucatile de carne umplute se freaca cu carne. Amestecam uleiul cu amestecul de condimente si cu usturoiul pisat, ungem bucatile de carne si le prajim pe jar de lemn, rotidu-le din cand in cand pana se prajesc.
Alte retete cu pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc