Pieptul de pui cu ananas si ghimbir este o reteta din bucataria chinezeasca, o reteta cu piept de pui pe care o puteti pregati atunci cand va doriti arome deosebite la masa.
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui cubulete şi se pune la marinat cam ½ oră cu ingredientele pentru marinată.
Bucăţile de pui se presară cu amidonul, se sărează şi se prăjesc în ulei fierbinte până devin aurii.
Se scot bucăţile de carne şi se pun la cald.
Ghimbirul, ananasul şi celalate ingrediante taiate cubuleţe se prăjesc uşor în uleiul rămas, se sting cu sucul de ananas şi se dă în clocot.
Se adaugă bucăţile de carne în sos şi se mai lasă 5 minute.
Se presară cu ceapa verde taiată marunt sau cu praz.
Pieptul de pui cu ghimbir si ananas se serveşte cu orez fiert în apă cu sare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii