Piept de pui cu broccoli si dovlecei

Pieptul de pui dezosat se transeaza in felii subtiri si se condimenteaza.Se unge o tigaie cu ulei de masline, se pun feliile de piept de pui si se fri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu broccoli si dovlecei

Ingrediente

  • 200 g piept de pui
  • 30 ml ulei de masline
  • rozmarin
  • o lamaie
  • 70 g broccoli
  • 70 g morcovi
  • 60 g dovlecei mici
  • tineri
  • 100 g unt
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se transeaza in felii subtiri si se condimenteaza.Se unge o tigaie cu ulei de masline, se pun feliile de piept de pui si se frig.In prealabil, se prepara sosul, din ulei de masline, lamaie, rozmarin, sare si piper. Dupa ce feliile de pui sunt gata, se pune sosul. Apoi se adauga morcovii, dovleceii si broccoli, se pune untul deasupra si se fierb inabusit timp de 10-15 minute.


Compozitia se orneaza cu busuioc si se serveste cu orez, alaturi de un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci