Piept de pui cu carnat si ciuperci

Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb. Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui intreg
  • 1 cutie ciuperci feliate
  • 300-400 gr cascaval
  • 1 fir carnat afumat picant

Mod de preparare

Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb.

Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupra cascaval si asezam pe fiecare bucata de piept de pui rondele de carnat.

Prajim in tigaie pana ce carnea devine aurie, iar carnatul se prajeste deasupra.
Servim cu cartofi piure.

Va recomandam si alte mancaruri:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de vara

Varza calita

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc