Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii vom fierbe doar pe jumatate. Pieptul de pui s
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii vom fierbe doar pe jumatate. Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se taie in bucati mai mici. Facem un sos amestecand smantana cu laptele, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, vegeta, marar si patrunjel tocate fin. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si presaram pesmet. Asezam cartofii scursi de apa, apoi bucatile de pui si deasupra turnam sosul de smantana.
Dam la cuptorul incins pentru 15 minute cu capac si inca 15-20 minute fara capac.
Servim preparatul cald, stropit din belsug cu smantana amestecata cu usturoi, sare si patrunjel verde tocat fin.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm văzut această reţeta la bucătăraş lucy2002. Mi-a plăcut tare mult cum arată, aşa că am făcut-o şi eu. Este o...
Desert prajitura rasturnata cu pruneDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii