Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, zarzavaturi, oua, faina si ulei.
Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se taie pieptul de pui in bucati si se pune la prajit in ulei.Se adauga usturoiul, morcovul ras fin si ardeiul tocat si se stinge cu 2 cani de apa calda. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc mic.
Se bat ouale bine cu vegeta, piper, bicarbonatul si se adauga uleiul si faina in ploaie, se amesteca bine,
Se pune la fiert 2 l de apa si se fierb galustile in ea timp de 15-20 de minute apoi se adauga in cealalata cratita.
Pieptul de pui cu galuste de faina se serveste cald, cu smantana si mamaliguta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzImi plac retetele simple si rapide, pline de arome si iesite din tipare. Adevarul este ca reteta sta de ceva timp uitata in...
Pizza cu portocale, asortata cu salata
Comentarii