Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, zarzavaturi, oua, faina si ulei.
Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se taie pieptul de pui in bucati si se pune la prajit in ulei.Se adauga usturoiul, morcovul ras fin si ardeiul tocat si se stinge cu 2 cani de apa calda. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc mic.
Se bat ouale bine cu vegeta, piper, bicarbonatul si se adauga uleiul si faina in ploaie, se amesteca bine,
Se pune la fiert 2 l de apa si se fierb galustile in ea timp de 15-20 de minute apoi se adauga in cealalata cratita.
Pieptul de pui cu galuste de faina se serveste cald, cu smantana si mamaliguta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii