Piept de pui cu legume si smantana - Reteta marocana

Pieptul de pui cu legume si smantana este o mancare cu carne marocana foarte delicioasa si sanatoasa. Se amesteca iaurtul cu pasta iute, sarea si piperul, apoi se pune peste piept.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept fara os si fara pielita
  • 200 g iaurt
  • 100 g pasta de ardei iute
  • 100 g ulei de masline
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii taiate pestisori
  • sare
  • piper
  • 2 legaturi de patrunjel

Mod de preparare

Pieptul de pui cu legume si smantana este o mancare cu carne marocana foarte delicioasa si sanatoasa. Se amesteca iaurtul cu pasta iute, sarea si piperul, apoi se pune peste piept si se lasa la macerat timp de douazeci de minute. Cartofii taiati cubulete se pun la fiert, apoi se aseaza intr-o cratita, dupa care urmeaza uleiul de masline, ceapa taiata pestisori, cartofii, iar peste cartofi se pune patrunjelul tocat. In tava, peste zarzavat, se pun bucatile de piept si se da la cuptor timp de patruzeci si cinci de minute.


Pieptul de pui cu legume si smantana se serveste cu cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori