Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fieca
Se bat putin bucatile de piept de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare. Bucatile de ceafa se pun intr-o tava si deasupra fiecarei bucati se pune cate o felie de piept de pui, dupa care se razuieste marul, se stoarce si se pune uniform peste carnea de pui. Deasupra se pune scortisoara, dupa gust. Se prepara apoi o compozitie din margarina, faina, lapte bechamel, cascaval, si se intinde peste marul razuit.
Se pune la cuptor si se lasa la 180 de grade C timp de 40-50 de minute.
Se serveste cu orez inabusit sau cartofi cu unt.
Alte retete culinare pui recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii