Piept de pui cu marar

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 1 cutie de crema de cascaval
  • 1 linguri de smantana
  • 1 buchet proaspat de frunze de marar
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie in patru bucati. Se ung ambele parti cu ulei si se prajeste in ulei incins in tigaia grill iar apoi se da prin crema de cascaval intr-un strat gros dupa care prin smantana amestecata cu mararul maruntit.

Se sareaza, se pipereaza si se reintroduce in tigaie pentru atata timp cat crema de cascaval se rumeneste. Nu trebuie lasat foarte mult!
Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori