Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. se serveste fierbinte, 2-3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida.
Pieptul de pui cu smantana si conopida este o mancare cu carne foarte delicioasa. Pieptul de pui se portioneaza si se prajeste in unt, impreuna cu ceapa taiata marunt, dupa care conopida se rupe buchetele, se lasa sa stea timp de zece minute presarata cu sare, apoi se fierbe timp de zece minute in apa cu sare, dupa care, 100 gr. de unt se topesc si se adauga 100 ml de lapte, iar cand clocoteste, se adauga restul de lapte amestecat cu faina. Se adauga smantana si carnea de pui si se lasa sa mai fiarba timp de zece minute, apoi se adauga marar tocat, piper si delicat .
Pieptul de pui cu smantana si conopida se serveste fierbinte, 2- 3 bucati de carne impreuna cu 3 buchetele de conopida cu sos pe deasupra si cu o crenguta de marar ca decor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii