Piept de pui cu susan

Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb, boia dulce, praf de usturoi, sare si ghimbir. Se adauga si uleiul de masline si se lasa l

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu susan

Ingrediente

  • o bucata de piept de pui
  • 2 oua
  • o lingura de smantana
  • 100 g susan
  • piper alb
  • boia dulce
  • praf de usturoi
  • o lingurita de ghimbir proaspat razuit
  • 1 lg ulei de masline
  • sare
  • Sos
  • 300 ml smantana
  • 2 lingura condimente pentru produse lactate
  • praf de usturoi
  • piper alb
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb, boia dulce, praf de usturoi, sare si ghimbir. Se adauga si uleiul de masline si se lasa la marinat 30 minute la frigider. Fasiile astfel pregatite se trec prin ou batut cu smantana, apoi prin semintele de susan. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit. La jumatatea timpului de coacere se intorc ca sa se rumeneasca pe ambele parti. Intre timp preparam sosul astfel: smantana se amesteca cu condimentele, praful de usturoi si piperul. Definitivam gustul de sare si lasam la rece sa se intrepatrunda aromele.
Pieptul cu susan se serveste alaturi de sos si cartofi prajiti sau natur dupa preferinta. Aceasta reteta a fost postata de lorynov pe forumul culinar.ro

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci