Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar si cu sare. Un vas de Jena se tap
Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar si cu sare.
Un vas de Jena se tapeteaza cu feliile subtiri de slanina peste care se pune un rand de ceapa taiata, urmeaza un rand de ardei verzi taiati in rondele, apoi orezul. Se acopera cu rosiile taiate felii, carnea se asaza pe rosii. Spatiile se umplu cu buchetele de conopida. Se presara deasupra untul taiat bucati. Se acopera vasul si se pune in cuptor pana carnea si orezul se inmoaie. Nu se pune apa!
Se scoate capacul vasului de Jena, mancarea se stropeste cu smantana amestecata cu boia. Se pune din nou la cuptor pana absoarbe smantana si se rumeneste.
Alte retete recomandate
Ciorba radauteanaTocanita de pui
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnac
Comentarii