Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar si cu sare. Un vas de Jena se tap
Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar si cu sare.
Un vas de Jena se tapeteaza cu feliile subtiri de slanina peste care se pune un rand de ceapa taiata, urmeaza un rand de ardei verzi taiati in rondele, apoi orezul. Se acopera cu rosiile taiate felii, carnea se asaza pe rosii. Spatiile se umplu cu buchetele de conopida. Se presara deasupra untul taiat bucati. Se acopera vasul si se pune in cuptor pana carnea si orezul se inmoaie. Nu se pune apa!
Se scoate capacul vasului de Jena, mancarea se stropeste cu smantana amestecata cu boia. Se pune din nou la cuptor pana absoarbe smantana si se rumeneste.
Alte retete recomandate
Ciorba radauteanaTocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii