Piept de pui in crusta

Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui). Se da prin faina

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Piept de pui in crusta

Ingrediente

  • piept de pui taiat bucati
  • smantana
  • mustar
  • sare
  • piper
  • chili uscat
  • sos de soia
  • foi de dafin
  • usturoi zdrobit (eu am pus si o lingurita cu varf de pudra de usturoi)
  • sos de soia si sper ca n-am uitat nimic
  • Ptr. crusta: oua
  • sare
  • faina
  • condimente (eu nu am pus) si fulgi de porumb sfaramati un pic
  • La 3 piepti de pui (mari) eu am pus:
  • 2 ½ linguri cu sare
  • 1 lingura piper
  • 3-4 linguri mari de mustar
  • 250 ml de smantana groasa
  • 1 lingura chili uscat zdrobit
  • 6 linguri sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 4 frunze de dafin
  • Ptr. super-crusta:
  • oua
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • condimente (optional)

Mod de preparare

Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui).

Se da prin faina apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de faina, fara sa insistati sa desfaceti gogolosii de faina si la urma prin fulgii de porumb maruntiti.Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos si gata, serviti cu ce vreti voi.

Pofta buna!

Reteta postata de Mudjahista!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
1
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Prajitura foaie peste foaie
2
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Salata de fasole verde
4
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Lichior de menta
5
Romania

Lichior de menta

Lichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...

Lichior de menta