Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui). Se da prin faina
Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui).
Se da prin faina apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de faina, fara sa insistati sa desfaceti gogolosii de faina si la urma prin fulgii de porumb maruntiti.Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos si gata, serviti cu ce vreti voi.
Pofta buna!
Reteta postata de Mudjahista!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii