Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui). Se da prin faina
Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui).
Se da prin faina apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de faina, fara sa insistati sa desfaceti gogolosii de faina si la urma prin fulgii de porumb maruntiti.Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos si gata, serviti cu ce vreti voi.
Pofta buna!
Reteta postata de Mudjahista!
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii