Piept de pui in crusta

Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui). Se da prin faina

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Piept de pui in crusta

Ingrediente

  • piept de pui taiat bucati
  • smantana
  • mustar
  • sare
  • piper
  • chili uscat
  • sos de soia
  • foi de dafin
  • usturoi zdrobit (eu am pus si o lingurita cu varf de pudra de usturoi)
  • sos de soia si sper ca n-am uitat nimic
  • Ptr. crusta: oua
  • sare
  • faina
  • condimente (eu nu am pus) si fulgi de porumb sfaramati un pic
  • La 3 piepti de pui (mari) eu am pus:
  • 2 ½ linguri cu sare
  • 1 lingura piper
  • 3-4 linguri mari de mustar
  • 250 ml de smantana groasa
  • 1 lingura chili uscat zdrobit
  • 6 linguri sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • 4 frunze de dafin
  • Ptr. super-crusta:
  • oua
  • sare
  • faina
  • fulgi de porumb
  • condimente (optional)

Mod de preparare

Se amesteca, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider. (Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui).

Se da prin faina apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de faina, fara sa insistati sa desfaceti gogolosii de faina si la urma prin fulgii de porumb maruntiti.Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos si gata, serviti cu ce vreti voi.

Pofta buna!

Reteta postata de Mudjahista!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc