Piept de pui in sos de mustar

Pentru acest fel de mancare cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, ulei, smantana, mustar, tarhon si orez.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana
  • 1/2 lingura mustar iute
  • 1/2 lingura mustar dulce
  • 1 lingurita tarhon
  • 250 orez

Mod de preparare

Pieptul de pui in sos de mustar este delicios. Pemtru a prepara aceasra reteta, se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui 1 minut, pe fiecare parte, se sareaza si se pipereaza. Se scoate si se pune deoparte. Se adauga in tigaie smantana si cele doua feluri smantana si tarhonul. Se amesteca, se sareaza si se pipereaza. Se asaza la loc in tigaie pieptul de pui si se acopera cu sos. Se introduce la cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Separat se pune orezul la fiert in apa cu sare.


Pieptul de pui cu sos de mustar se serveste cu orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc