Pentru acest fel de mancare cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, ulei, smantana, mustar, tarhon si orez.
Pieptul de pui in sos de mustar este delicios. Pemtru a prepara aceasra reteta, se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui 1 minut, pe fiecare parte, se sareaza si se pipereaza. Se scoate si se pune deoparte. Se adauga in tigaie smantana si cele doua feluri smantana si tarhonul. Se amesteca, se sareaza si se pipereaza. Se asaza la loc in tigaie pieptul de pui si se acopera cu sos. Se introduce la cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Separat se pune orezul la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui cu sos de mustar se serveste cu orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii