Taiem pieptul de pui in 4 bucati. Batem putin feliile. Le presaram cu condimente si le prajim in ulei. Pieptul de pui astfel preparat il pozitionam in
Taiem pieptul de pui in 4 bucati. Batem putin feliile. Le presaram cu condimente si le prajim in ulei. Pieptul de pui astfel preparat il pozitionam intr-o tava de 30x40 de cm. Punem pe fiecare felie de carne o felie de sunca, 1 felie de ananas iar la sfarsit razuim deasupra cascavalul. Turnam 2 dl de ulei si jumatate din zeama de ananas si punem la cuptor. Servim cu piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
dovlecei umpluti
Dovlecei la cuptor
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii