Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale

Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale este o masa delicioasa, perfecta pentru o cina deosebita. Aceasta reteta culinara este un rasfat pentru simturi :).

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie
Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale

Ingrediente

  • 200 g piept pui
  • 15 g boabe piper rosu
  • 10 ml ulei maslie
  • 5 g ierburi aromate
  • sare 10g
  • piure cartofi 250g
  • spanac 25g
  • sos portocale 200 ml

Mod de preparare

Simplu si bun

200 g piept pui il dam prin uleiul masline si prin boabele de piper rosu sfaramate .Il bagam la cuptorul incins la temperatura 180 grade celsius 10-15 min pana capata o culoare frumoasa romena. Se pregateste piureul se monteaza cu forma pe o farfurie.

Sosul de portocale il pregatim simplu cu 50 g sos olandez instant gama Knor cu 150 mil zeama portocala la foc incet mestecand constant cu telul.

Pieptul de pui se taie pe mijoc se aseaza elegant peste piureul de cartofi pe care punem cateva frunze de baby spanac trase in ulei masline . Adaugam elegant sosul olandez de jur umprejurul preparatului. Va doresc pofta buna


Serviti pieptul de pui in piper rosu imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci