Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale

Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale este o masa delicioasa, perfecta pentru o cina deosebita. Aceasta reteta culinara este un rasfat pentru simturi :).

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie
Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale

Ingrediente

  • 200 g piept pui
  • 15 g boabe piper rosu
  • 10 ml ulei maslie
  • 5 g ierburi aromate
  • sare 10g
  • piure cartofi 250g
  • spanac 25g
  • sos portocale 200 ml

Mod de preparare

Simplu si bun

200 g piept pui il dam prin uleiul masline si prin boabele de piper rosu sfaramate .Il bagam la cuptorul incins la temperatura 180 grade celsius 10-15 min pana capata o culoare frumoasa romena. Se pregateste piureul se monteaza cu forma pe o farfurie.

Sosul de portocale il pregatim simplu cu 50 g sos olandez instant gama Knor cu 150 mil zeama portocala la foc incet mestecand constant cu telul.

Pieptul de pui se taie pe mijoc se aseaza elegant peste piureul de cartofi pe care punem cateva frunze de baby spanac trase in ulei masline . Adaugam elegant sosul olandez de jur umprejurul preparatului. Va doresc pofta buna


Serviti pieptul de pui in piper rosu imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide