Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale este o masa delicioasa, perfecta pentru o cina deosebita. Aceasta reteta culinara este un rasfat pentru simturi :).
Simplu si bun
200 g piept pui il dam prin uleiul masline si prin boabele de piper rosu sfaramate .Il bagam la cuptorul incins la temperatura 180 grade celsius 10-15 min pana capata o culoare frumoasa romena. Se pregateste piureul se monteaza cu forma pe o farfurie.
Sosul de portocale il pregatim simplu cu 50 g sos olandez instant gama Knor cu 150 mil zeama portocala la foc incet mestecand constant cu telul.
Pieptul de pui se taie pe mijoc se aseaza elegant peste piureul de cartofi pe care punem cateva frunze de baby spanac trase in ulei masline . Adaugam elegant sosul olandez de jur umprejurul preparatului. Va doresc pofta buna
Serviti pieptul de pui in piper rosu imediat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii