Se toaca pieptul de pui pana cand se obtin bucati groase 1,25 cm. Se presoara sare si piper si se pun intr-o punga de plastic inchisa sau intr-un vas
Se toaca pieptul de pui pana cand se obtin bucati groase 1,25 cm. Se presoara sare si piper si se pun intr-o punga de plastic inchisa sau intr-un vas pentru gatit. Intr-un castron mic se amesteca bine ardeiul serrano, usturoiul, praful de chili si 2 linguri de otet de zmeura. Se adauga apoi uleiul de masline si se amesteca pana cand este incorporat, apoi se toarna marinata peste pieptul de pui, se scoate aerul in exces si se inchide ermetic. Se pune la frigider si se lasa la marinat timp de 2-3 ore. In timp ce puiul se marineaza, se pun capsunile cu menta si zaharul intr-un bol. Se acopera si se lasa la frigider pentru o ora, apoi se adauga ardeiul serrano ramas, ceapa rosie si 2 linguri de otet de zmeura. Se pune sare si piper dupa gust. Se lasa sosul iute sa stea la temperatura camerei timp de 20 minute inainte de a fi servit. Se incalzeste gratarul la o temperatura medie si se unge usor cu ulei. Se scoate puiul de la marinat si se indeparteaza excesul. Restul de marinata se arunca. Se gateste puiul pe gratar pana capata culoarea roz in mijloc si se evapora sucul in care a stat, 3-5 minute pe fiecare parte. Se serveste cu sosul iute de capsuni si cu smantana acra.
Se serveste cald cu garnitura preferata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcSau chec zebra, oricum ar fi, este pufos si delicios!
Desert chec marmoratIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii