Se toaca pieptul de pui pana cand se obtin bucati groase 1,25 cm. Se presoara sare si piper si se pun intr-o punga de plastic inchisa sau intr-un vas
Se toaca pieptul de pui pana cand se obtin bucati groase 1,25 cm. Se presoara sare si piper si se pun intr-o punga de plastic inchisa sau intr-un vas pentru gatit. Intr-un castron mic se amesteca bine ardeiul serrano, usturoiul, praful de chili si 2 linguri de otet de zmeura. Se adauga apoi uleiul de masline si se amesteca pana cand este incorporat, apoi se toarna marinata peste pieptul de pui, se scoate aerul in exces si se inchide ermetic. Se pune la frigider si se lasa la marinat timp de 2-3 ore. In timp ce puiul se marineaza, se pun capsunile cu menta si zaharul intr-un bol. Se acopera si se lasa la frigider pentru o ora, apoi se adauga ardeiul serrano ramas, ceapa rosie si 2 linguri de otet de zmeura. Se pune sare si piper dupa gust. Se lasa sosul iute sa stea la temperatura camerei timp de 20 minute inainte de a fi servit. Se incalzeste gratarul la o temperatura medie si se unge usor cu ulei. Se scoate puiul de la marinat si se indeparteaza excesul. Restul de marinata se arunca. Se gateste puiul pe gratar pana capata culoarea roz in mijloc si se evapora sucul in care a stat, 3-5 minute pe fiecare parte. Se serveste cu sosul iute de capsuni si cu smantana acra.
Se serveste cald cu garnitura preferata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCum va mai ziceam si cu alta ocazie, imi place spanacul mult de tot! De data asta l-am combinat cu nitica urda si i-am...
Spanac cu urda si ouaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii