• taie pieptul de pui pe jumatate (pe grosime), apoi fiecare bucata in 2 – ar trebui sa aveti 4 bucati subtiri de piept de pui
• pune bucatile de pui in caserola de marinare rapida FoodSaver, adauga uleiul, sumacul, sarea si piperul
• amesteca bine si inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• scoate toate bucatile de piept de pui din caserola si pune-le pe un tocator
• aplica o folie de plastic deasupra
• bate-le putin cu ajutorul unui ciocan de carne
• pune pe 2 felii de piept de pui cate 2 felii de mozzarella, apoi inchide-le bine cu celelalte 2 felii de piept de pui
• incinge uleiul intr-o tigaie si adauga usturoiul si cimbrul
• lasa-le acolo cat sa aromatizezi uleiul si apoi scoate-le
• pune pieptul de pui si prajeste-l pana devine auriu pe ambele parti
• stinge cu vinul si lasa-l sa se reduca
• adauga apoi untul si potriveste de sare si piper
• pune apoi tigaia in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C pentru cca 5 minute
• savureaza apoi un piept de pui umplut, suculent, al carui gust usor acrisor de la sumac se imbina perfect cu mozzarella din interior.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii