Piept de pui mexican

Jumatate din cantitatea de piept de pui se spala, se usuca, se sareaza si se condimenteaza cu piper proaspat macinat. Intr-o tigaie mai mare se infier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. piept de pui mai mici
  • fara os
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml vin alb demisec
  • 30 g margarina sau unt
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei-cireasa iute mic
  • 100 g pasta de tomate
  • 250 g porumb fiert
  • 250 g fasole boabe
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de piept de pui se spala, se usuca, se sareaza si se condimenteaza cu piper proaspat macinat. Intr-o tigaie mai mare se infierbanta 4 linguri de ulei, se adauga usturoiul zdrobit, si bucatile de carne se prajesc si pe o parte si pe cealalta, pana se rumenesc.

Se toarna vinul si se fierbe 15 minute in sucul propriu. Intre timp, ceapa tocata marunt se caleste in margarina, se adauga ardeiul iute, pasta de tomate si se da in clocot impreuna cu 15 ml apa, sare si piper.

Ardeiul se taie cubulete, porumbul si fasolea se strecoara si impreuna se incalzesc bine. Carnea se aseaza pe un vas preincalzit, se aseaza imprejur garnitura sus-amintita si stropim cu sos iute. Deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Gris cu lapte
2
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Marmelada de mere si pere
3
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Zacusca cu vinete si morcov
5
Zacusca

Zacusca cu vinete si morcov

Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...

Zacusca cu vinete si morcov
Parteneri
Quesadilla
Bucataras.RO

Quesadilla

Am fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...

Quesadilla
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia