Piept de pui umplut cu sunca si branza

Prima data se prepara umplutura: se preseaza branza cu o furculita si se adauga la ea sare, piper, patrunjel tocat fin, marar, ceapa taiata marunt, us

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de piept de pui file
  • 150-200 gr sunca taiata felii
  • 250 gr branza de vaca
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel
  • marar proaspat
  • smantana
  • faina
  • oua
  • pesmet

Mod de preparare

Prima data se prepara umplutura: se preseaza branza cu o furculita si se adauga la ea sare, piper, patrunjel tocat fin, marar, ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit si smantana incat sa se obtina o pasta omogena, care sa nu curga.

Feliile de piept pui se presara cu sare si piper, se aseaza cate o felie de sunca pe fiecare piept de pui (este de preferat ca sunca sa fie de culoare rosiatica, asa va arata mai bine), se pune branza peste ele, se ruleaza, se trec prin faina, oua si pesmet si se pun la prajit in ulei fierbinte.
Alte retete culinare recomandate:

Ciuperci umplute

Vinete la cuptor

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci