Spalati portocalele cu apa fiarta, apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie.Radeti coaja de la una dintre ele si stoarceti ambele fructe. Dati in f
Spalati portocalele cu apa fiarta, apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie.Radeti coaja de la una dintre ele si stoarceti ambele fructe. Dati in fiert sucul cu vin,zahar,cuisoare,boabe de piper. Lasati-l sa se raceasca.Spalati coriandru,tocati-l,adaugati-l peste sos. Spalati carnea,stergeti-o si piperati-o. Crestati carnea si lasati-o sa se marineze peste noapte(cca 8 ore) in zeama de portocale. Scoateti carnea si condimentati-o. Se paseaza marinata. Curatati si taiati in felii 4 portocale. Prajiti carnea aproximativ 10 min. cu pielea spre interior,intoarceti-o si mai prajiti-o 10-15 min. Scoateti carnea din tigaie,infasurati-o in aluminiu si lasati-o 10 min. Taiati pieptul de rata felii subtiri. Stoarceti 2 portocale si amestecati sucul obtinut impreuna cu marinata,supa si zeama de la friptura. Dati in fiert amestecul si adaugati feliile de portocala. Incalziti bine. Feliile de carne de rata se aseaza decorativ impreuna cu cele de portocale. Stropiti din belsug cu sos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii