Piftie de vitel si porc

Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 picioare de vitel
  • 2 urechi de porc
  • 1 picior de porc
  • 500 gr. carne de vita
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 felie de lamiie
  • boabe de piper
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • ¼ l otet
  • 2 albusuri

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert.

Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa.

Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pina mai ramine doar 1/3 din tot lichidul.

Apoi se lasa sa raceasca zeama, dupa care se ia grasimea de deasupra.

Se bat albusuriile si se adauga la zeama, care apoi sa pune din nou la fiert.

Zeama sa scurge printr-o pinza, sa devina clara.

Carnea se taie in bucatele mici si se pune intr-un vas de jena.

Se adauga la zeama otetul si se varza peste carne.

Se lasa o zi la rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta quatro formaggi

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Zacusca de ghebe

Zacusca de ghebe

Ambele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...

Zacusca de ghebe
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)
Cele mai apreciate rețete
Rotite din vinete umplute
1
Aperitive cu carne

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Prajitura zi si noapte de post
2
Dulciuri

Prajitura zi si noapte de post

Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...

Prajitura zi si noapte de post
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gulas unguresc cu carne de porc
4
Mancaruri cu cartofi

Gulas unguresc cu carne de porc

Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...

Gulas unguresc cu carne de porc
Salata de cruditati
5
Salate reci

Salata de cruditati

O salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...

Salata de cruditati
Parteneri
Cornuri sarate din aluat cu branza
Bucataras.RO

Cornuri sarate din aluat cu branza

Imi plac tare mult aluaturile astea, iar de cand le fac cu branza imi plac si mai mult. Au iesit niste pufosenii minunate...

Cornuri sarate din aluat cu branza
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
ReteteCulinare.RO

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia