Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fi
Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fiarba foarte incet, fara sa clocoteasca cu clocote mari, descoperita. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga sarea. Se ia apoi de pe foc, se strecoara, se lasa putin sa se raceasca zeama si se pune in ea usturoiul pisat, se amesteca si se strecoara. Carnea scoasa de pe oase se asaza in forme, se toarna supa ca sa acopere carnea si se pun formele la rece.
Piftia se serveste doar dupa ce s-a intarit.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtRecunosc cu mana pe inima ca am o slabiciune pentru zmeura, poate de aceea printre retetele mele veti intalni multe deseturi...
Tort cu jeleu de zmeura si iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii