Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fi
Cocosul se taie bucati si se pune intr-o oala la foert impreuna cu osul de vitel si ceapa curatata si lasata intreaga. Se toarna apa si se lasa sa fiarba foarte incet, fara sa clocoteasca cu clocote mari, descoperita. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga sarea. Se ia apoi de pe foc, se strecoara, se lasa putin sa se raceasca zeama si se pune in ea usturoiul pisat, se amesteca si se strecoara. Carnea scoasa de pe oase se asaza in forme, se toarna supa ca sa acopere carnea si se pun formele la rece.
Piftia se serveste doar dupa ce s-a intarit.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapte
Comentarii