Mancarica de pipote si inimi picante este usor de facut, delicioasa si va fi savurata si de cei mai mofturosi, mai ales alaturi de o mamaliga moale.
Pipotele si inimile se spala bine si se pun la fiet pana cand sunt aproape gata. Intre timp se inabusa ceapa si rosiile, se adauga usturoiul si ardeiul tocate fin, crenguta de rozmarin si celelalte condimente. Se tin pe foc pana se inmoaie legumele bine, apoi se amesteca cu pipotele si inimile fierte si scurse. Se dau la cuptor 20 minute.
Pipotele si inimile picante se servesc calde, alaturi de mamaliguta moale.
Reteta de pipote si inimi picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii