Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea toca
Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei incins.
Se serveste cu salata de sezon.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii