Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de spanac si carne de pui sau de porc.
Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu spanac se fierbe spanacul in apa cu sare apoi se toaca sau se paseaza. Intr-o tigaie se pune untul si usturoiul tocat, se lasa cateva secunde si apoi se pune spanacul. Dupa 2 minute se adauga smantana, marar tocat, sare si piper dupa gust.
Carnea se taie bucati, se bate si se presara vegeta. Fiecare bucata se da prin faina si ou batutcu vegeta apoi se coace in ulei incins.
Piureul de spanac cu snitel se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii