Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de spanac si carne de pui sau de porc.
Piureul de spanac cu snitel este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu spanac se fierbe spanacul in apa cu sare apoi se toaca sau se paseaza. Intr-o tigaie se pune untul si usturoiul tocat, se lasa cateva secunde si apoi se pune spanacul. Dupa 2 minute se adauga smantana, marar tocat, sare si piper dupa gust.
Carnea se taie bucati, se bate si se presara vegeta. Fiecare bucata se da prin faina si ou batutcu vegeta apoi se coace in ulei incins.
Piureul de spanac cu snitel se serveste cald.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiSpalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si cateva...
Ardei bulgaresti cu telina in otetInca o reteta fara zahar, pregatita cu produse de la Bunatati din Natura. Asa cum am mai zis, se poate sa facem...
Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zaharSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii