Plachie de pui este o reteta cu carne de pui delicioasa. Este o mancare usoara potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina, o reteta cu carne de pui satioasa.
Ciocanelele le spalam, apoi le uscam cu un prosop de hartie.
Le condimentam cu sare si piper macinat, le trecem prin faina si le prajim usor in ulei.
Dupa ce le-am prajit ,le scoatem pe o farfurie si le tinem la cald.
Ceapa si ardeiul se taie julienne, apoi se calesc intr-o craticioara cu putin ulei ramas de la prajeala ciocanelelelor.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam rosiile din conserva, dafinul, oregano, usturoiul zdrobit si cateva boabe de piper, stingem cu vin si dam gust cu sare si un praf de piper macinat..
Cand a scazut putin,peste stratul de legume asezam bucatile de carne si introducem la cuptor cca 25 minute.
Ma intereseaza butoanele Stew si Keep Warm ale noului Philips Multicooker, mancarea va fi gatita mai repede fara scoaterea carnii din vas si totodata va fi pastrata calda, dupa gatire !
Plachia de pui se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii