Placinta cu carne si sos de mustar

Placinta cu carne si sos de mustar este foarte buna. Pentru aceasta reteta va trebuie o foaie de placinta din comert.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaie de placinta
  • Compozitia:
  • 2 cepe
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • piure de cartofi
  • Sosul de mustar:
  • 2 linguri de mustar
  • 2 linguri de miere de albine
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de verdeata tocata
  • 100 ml de vin alb
  • Piureul se face din:
  • 3 cartofi fierti
  • o lingurita de Knorr delicat
  • 150 ml de lapte dulce si
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

Placinta cu carne este delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de o  foaie de placinta din comert. O asezam pe o tava tapetata cu unt si faina, peste care asezam o compozitie facuta din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la calit in putin ulei, adaugam 200 g carne de vita, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 oua si piure de cartofi.  Invelim bine compozitia si dam tava la cuptor timp de 40-45 de minute.

Sosul se face din 2 linguri de mustar, 2 linguri de miere de albine, o lingura de ulei de masline, o lingura de verdeata tocata si 100 ml de vin alb. Piureul se face din 3 cartofi fierti, care se paseaza bine si se amesteca cu o lingurita de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce si 3 catei de usturoi tocat fin.


Dupa ce s-a copt, placinta se serveste cu sos de mustar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia