Pentru placinta delicioasa cu carne se face la fel ca placinta cu branza, inlocuind branza cu o tocatura de carne: se taie carnea bucati, se rumeneste intr-o cratita.
Pentru placinta delicioasa cu carne se face la fel ca placinta cu branza, inlocuind branza cu o tocatura de carne pregatita in felul urmator: se taie carnea bucati, se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura, se pune sare si se adauga cate putina apa, lasand carnea sa fiarba inabusit pana se fragezeste. In acest timp se coace la cuptor o ceapa de marime potrivita. Se lasa carnea sa se racoreasca si se trece impreuna cu ceapa prin masina de carne. Se adauga un ou, o lingura de smantana si se potriveste de sare si piper (facultativ). Se umplu foile de placinta si dupa ce s-a copt, se taie bucati. La fel de gustoasa este placinta facuta cu carne fiarta in supa (rasol) si data prin masina impreuna cu o ceapa coapta in cuptor.
Placinta cu carne se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii