Pollo Parisianno

Pieptul de pui se taie cuburi, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare si un pic de ulei, ciupercile se taie felii. Puiul se trage in tigai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 piept de pui; 0
  • 60 gr. ciuperci; 0
  • 150 gr. cartofi fierti; 0
  • 150 gr. smantana; o lingura de amidon; 0
  • 50 gr. cascaval ras

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare si un pic de ulei, ciupercile se taie felii. Puiul se trage in tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun ciupercile si se mai caleste pana cand ciupercile se moaie. Se pun cartofii fierti si se amesteca fara lingura ca sa nu spargi cartofii(doar din tigaie). Smantana se amesteca cu amidonul si se adauga. Se mai tine pe foc cca. 5 minute. Se ia de pe foc si se pune pe o farfurie intinsa mare(de pizza), dupa care se presara cascavalul ras deasupra.
Se serveste imediat fara insotire de garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc