Popiete din carne de porc

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de c

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 50 ml ulei
  • 150 gr castraveti murati
  • 100 gr ceapa
  • 3 oua
  • 50 gr mustar
  • piper
  • sos brun
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie in lungime. Ouale se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata si se taie felii in lungime. Ceapa se marunteste. Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita, castraveti si oua. Se presara piper si se ruleaza. Capetele rulourilor se prind cu scobitori. Se ung rulourile cu ulei, se adauga apa si se introduc la cuptor, circa 30 de minute. Se adauga sos brun, sare, piper si se continua fierberea circa 20 minute.
Se serveste cald, cu diferite garnituri.

Alte retete:

Rulada de porc

Ciulama de ciuperci

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori