Porcul cu ghimbir este o mancare de carne deosebita, ce merita incercat cel putin o data. Pentru aceasta se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol.
Porcul cu ghimbir este o mancare de carne deosebita, ce merita incercat cel putin o data. Pentru aceasta se taie carnea in bucatele subtiri. Se pun bucatile de porc intr-un bol. Se rade ghimbirul si de adauga la carne,cu sosul de soia si sake (sau vin alb). Se lasa 10 minute,dar nu mai mult ca sa nu se intareasca feliile de porc.
Se adauga uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de carne avand grija sa nu se suprapuna. Se adauga restul de sos din bol si se mai prajeste 1-2 minute.
Porcul cu ghimbir se serveste cu orez simplu. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macM-am gandit sa sarbatorim intr-un mod placut inceputul verii astronomice sau solstitiul de vara si sa pregatim o tarta...
Aperitiv tarta floarea soarelui cu spanacIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii